Ale Möller

Norrbotten Big Band möter Ale Möller

Det är ett understatement att påstå att folkmusikern och multiinstrumentalisten Ale Möller är en unik och inspirerande profil i svenskt musikliv. En ständig upptäcktsresande som flyttar fram positioner och tänjer musikaliska gränser i ett flöde som aldrig tycks sina. Här i norr har vi bland annat sett Ale Möller i ett mycket lyckat samarbete med Norrbottens Kammarorkester.

Nu är det hög tid för honom att framträda med Norrbotten Big Band! Med sig in i samarbetet med bandet tar Ale Möller, som en gång startade sin musikaliska bana som jazztrumpetare hemma i Skåne, musik arrangerad av Hans Ek. Hans som genom sina symfoniska projekt med bl. a. musik av Kraftwerk, David Bowie, Björk, Ane Brun, Laleh och Veronica Maggio, lyft fram en ny repertoar på landets konserthusscener. Och inte nog med det. Med sig på scen har Ale både Rafael Sida, hyllad för sina latinska rytmer på alla möjliga slagverk och den mångsidiga klaviaturspelaren Mats Öberg. Det blir ett efterlängtad musikaliskt möte och en turné där bokstavligen allt kan hända!

Plats: Folkets Hus Boden
Datum & tid: 23 sep kl. 19:00

Pris:
Vuxen: 200 kr
Medlem i BodenArr: 100 kr
Ungdom under 25 år: 100 kr
Barn under 12 år: 0 kr
Biljetter kan köpas online via Tickster eller direkt över disk på Bodens Turistcenter. Köper du över disk tillkommer en hanteringsavgift på 10 kr.

Arrangör: BodenArr
Kulturpartner: Folkets Hus Boden
Samarbetspartner: Bodens Kommun, ABF Norr Boden, Norrbottensmusiken, Region Norrbotten

Vi följer FHMs restriktioner och arrangemanget kan förändras om restriktionerna säger så.

Tid:

Torsdag 23 september kl. 19:00 - 20:00

Plats:

Folkets Hus Boden